Keramisk Coating

kERAMISK COATING

Bilen din er mer enn bare et kjøretøy; det er en investering og en kilde til stolthet. For å bevare sin skjønnhet og verdi, er riktig vedlikehold avgjørende. Det er her den keramiske coatingen kommer inn i bildet.

Med vår keramiske coating gir vi din bil den ultimate beskyttelsen mot ytre påvirkninger. Denne avanserte teknologien danner en usynlig barriere som beskytter lakken mot riper, steinsprut, UV-stråler og forurensning. Dette gir en varig beskyttelse som forlenger bilens levetid og verdi.

Vi forstår at hver bil er unik, og derfor tilnærmer vi oss hver jobb individuelt. Vårt erfarne team vurderer din bils behov og tilstand før vi påfører coatingen. Vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å oppnå det beste resultatet for din spesifikke bilmodell.

Funksjoner

  • Forbedret glans og skinn
  • UV-beskyttelse
  • Beskyttende barriere
  • Lett å rengjøre
  • Reduserer vanndråpeflekker

Vi tilbyr 2-3* års garanti på keramisk coating.

Spesifikasjoner

Ikke bare gir keramisk coating overlegen beskyttelse, men den gir også en dyp, speilblank glans som vil få din bil til å skille seg ut. Den hydrofobiske effekten av coatingen betyr at vann og smuss preller av, og du vil oppleve enklere vedlikehold og rengjøring.

LANGVARIG KVALITET

Vi er stolte av å tilby kvalitetsprodukter og håndverk. Vår keramiske coating gir ikke bare en umiddelbar glans, men den varer også lenge. Vi gir deg trygghet med en 2 års garanti på vår keramiske coating, slik at du kan nyte den langvarige kvaliteten.

en investering i din bil

Å velge keramisk coating er en investering i din bil. Ikke bare beskytter du verdien, men du gir også bilen din en skjønnhet som varer. Enten du er stolt eier av en luksusbil, en sportsbil eller en hverdagsbil, vil vår keramiske coating ta din bil til neste nivå.

Gi din bil den ultimate beskyttelsen og glansen den fortjener med vår keramiske coating. Kontakt Black Diamond Foliering Studio i dag for å avtale en coatingssesjon. Vi er dedikert til å levere topp kvalitet og gi din bil den beste behandlingen. Velg oss for en bil som imponerer!

Garanti

Vi tilbyr 2-3 års garanti på keramisk coating, avhengig av vedlikeholdsrutiner og vaskemetoder. For optimalt og langvarig resultat, anbefaler vi en grundig rengjøring eller “coating refresher” omtrent ett år etter påføringen av coatingen.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Learn more