Bilpleie i Oslo: alle tjenester ved Black Diamond Foliering Studio i Oslo

Polering av bil Oslo image

Polering av bil Oslo

Polering av Bil i Oslo - Få Glans som Ny

Polering av bil Oslo image
Opplev førsteklasses polering av bil i Oslo. Gjenopprett bilens glans og beskytt lakken. Kontakt oss for skinnende resultater
PPF Foliering image

PPF Foliering

PPF Foliering - Maksimal Beskyttelse for Din Bil

PPF Foliering image
Beskytt bilens lakk med PPF foliering. Slitesterk, selvhelbredende film. 🚗 Langvarig beskyttelse mot riper og slitasje!
Soting av Lykter image

Soting av Lykter

Soting av Lykter - Stilig og Personlig Bilutseende

Soting av Lykter image
Gi bilen et unikt preg med soting av lykter. Profesjonell utførelse, stilige resultater.  Sikker og lovlig tilpasning!
Interiør Foliering image

Interiør Foliering

Gi bilens interiør et nytt utseende med skreddersydde folieløsninger

Interiør Foliering image
Interiørfoliering er nødvendig for å estetisk oppgradere og beskytte bilens interiør mot slitasje, riper og UV-stråler. Det gir også en enkel, reversibel og økonomisk måte å tilpasse kjøretøyets utseende på, og lar bileiere legge til sitt personlige preg.
Solfilm til bil image

Solfilm til bil

Reduser innsyn og beskytt interiøret mot solens UV-stråler med våre høykvalitets solfilm

Solfilm til bil image
Solfilm for biler er nødvendig for å beskytte mot skadelig UV-stråling, redusere varmeinntrengning, bevare bilens interiør, minske blending og gi en grad av personvern.
Helfoliering av Bil image

Helfoliering av Bil

Helfoliering av bil hos Black Diamond Foliering Studio gir deg enestående mulighet til å transformere bilens utseende og beskytte lakken.

Helfoliering av Bil image
Helfoliering av bil hos Black Diamond Foliering Studio gir deg muligheten til å forvandle utseendet på din bil samtidig som du beskytter lakken. Våre skreddersydde løsninger gir deg valget mellom ulike farger og finishalternativer. Beskytt bilen din mot slitasje, riper og steinsprut med vår profesjonelle helfolieringstjenest
Chrome Delete image

Chrome Delete

Fjern chrome detaljer på bilen for et mer moderne og stilrent utseende

Chrome Delete image
Chrome delete er ønskelig for estetisk tilpasning, individualisering og for å redusere refleksjoner. Det gir bileiere muligheten til å endre eller fjerne kromdetaljer for å skape et unikt utseende og redusere vedlikeholdsbehovet.
Lakkbeskyttelsesfilm image

Lakkbeskyttelsesfilm

Beskytt bilens lakk mot steinsprut, riper og andre skader med vår lakkbeskyttelsesfilm

Lakkbeskyttelsesfilm image
Lakkbeskyttelsesfilm er nødvendig for å beskytte bilens maling mot steinsprut, riper, UV-stråler og miljøpåvirkninger. Den bevarer kjøretøyets utseende, forenkler rengjøring og kan ha selvhelende egenskaper, bidrar til å opprettholde verdien av kjøretøyet.
Polering av Båt image

Polering av Båt

Gi båten din en fornyet glans og beskyttelse mot elementene med vår grundige båtpolering

Polering av Båt image
Båtpolering er viktig for å beskytte båten mot sollys, saltvann, og forurensning. Det bidrar til å bevare utseendet, redusere friksjon for bedre ytelse, fjerne saltavleiringer for å hindre korrosjon, og gir langsiktig beskyttelse. Regelmessig polering er en del av nødvendig vedlikehold for å opprettholde båtens verdi og utseende.
Keramisk Coating image

Keramisk Coating

Legg til et ekstra beskyttelseslag på bilen din med vår slitesterke ceramic coating

Keramisk Coating image
Keramisk Coating er nødvendig for å beskytte bilens lakk mot riper, steinsprut, UV-stråler og andre ytre påvirkninger. Det gir en hydrofobisk overflate for enklere rengjøring, har langvarig effekt, og bevarer bilens glans over tid.
Kontor og Butikk Profilering image

Kontor og Butikk Profilering

Butikk Profilering - Skreddersydde Løsninger for Din Bedrift

Kontor og Butikk Profilering image
Profilering av kontorer og butikker er nødvendig for å bygge merkevare, skape profesjonelt utseende, øke synlighet, gi en enhetlig opplevelse, forbedre kundetilfredshet og skille seg ut i markedet. Det bidrar til å skape et sterkt og positivt inntrykk som kan påvirke kunders oppfatning og gi konkurransefortrinn.

Bilpleie i Oslo

Ved Black Diamond Foliering Studio er vi stolte av kvaliteten på tjenestene våre. Vi tilbyr livstidsgaranti på solfilm, 5 års garanti på foliering, og opp til 10 års garanti på SKYFOL lakkbeskyttelsesfilm. Alle jobbene våre blir forseglet med vårt unike garantimerke. Vi samarbeider med ledende leverandører i markedet, som 3M, Avery Dennison og KPMF. Som eksklusiv distributør av SKYFOLs produkter i Norge, sikrer våre autoriserte montører høyeste standard ved montering. Med over 35 års erfaring, står SKYFOL for høykvalitets folieprodukter med unik hydrofobisk coating.

Hvorfor velge oss?

Når det kommer til å velge den rette partneren for foliering og beskyttelse av kjøretøyet ditt, står vi ut med vår dedikasjon til kvalitet, erfaring og tilpassede løsninger. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere oss for dine behov:

image

Fullførte prosjekter

400 +

image

Antall spesialister i teamet

9

image

År i virksomheten

16 år

image

Kundetilfredshet

5 / 5

image

Garantert tilfredsstillelse

Våre garantier på arbeid og materialer gir deg trygghet om at du får en pålitelig service.
image

Lang erfaring

Med 15 år i bransjen, har vi den kunnskapen og ekspertisen som er nødvendig for å levere toppkvalitetsarbeid.
image

Høykvalitets materialer

Vi bruker bare premium materialer som sikrer langvarig beskyttelse og estetisk tiltrekning.
image

Tilpassede løsninger

Vi tilbyr en rekke farger, materialer, og graderinger for å møte dine spesifikke behov.

Hva kunder sier

photo

Espen Solbakken

Google Maps

Uten tvil det beste folieringsstudioet. Du får god oppfølging og etterkontroll. Speilene ble ikke helt bra innledningsvis, men det fikset de på etterkontroll uten problem! Resten av bilen er ren perfeksjon, og jeg kan ikke annet enn anbefale Black Diamond. Det er en grunn til at det klinker inn 5-stjerner fra alle andre her også, så hva venter du på? Resultatene snakker for seg selv.

photo
photo

Nils Ante Nergård

Google Maps

Impeccable service and applicator of tints & foil.Had my four last cars at BD. Staff is kind and will propose the right foil for the prospect/need.

Choose BD if you’re deciding between multiple tint shops 😎

photo
photo

Haydar Bamarni

Google Maps

Gjorde avtale om full PPF via mail. Fikk raske svar og lett å komme i kontakt via telefon. Det var litt misforståelse på dato for innlevering/utlevering. Bilen min var satt inn på feil dato, noe som førte til at jeg fikk bil tilbake 4 dager etter plan. Får likevel 5 stjerner for svært godt utført arbeid og rabattert pris. 12 år garanti på PPF og arbeid. Man ser ikke PPF i det hele tatt, bilen ser ut som en helt nypolert bil. Anbefales.

photo
Ta steget nå!

Er du klar til å transformere og beskytte kjøretøyet ditt? Ta kontakt med oss ved Black Diamond Foliering Studio i dag for en gratis konsultasjon. Vårt erfarne team står klart til å gjøre bilen din til et mesterverk med vår toppkvalitets foliering, solfilm og poleringstjenester. Ikke vent, la oss hjelpe deg med å realisere drømmen om en stilig og godt beskyttet bil nå!

Kontakt oss for en gratis konsultasjon
    Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Learn more